Verzenden & retour

 

Verzend & retour voorwaarden

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 2 werkdagen na de datum van plaatsing van het order.

Retourneren/Afkoelperiode
Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering.

Uw retour dient u aan te melden via de website of neem contact met ons op via webshop@rubenterlou.com.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden na contact met de webshop(zie algemene voorwaarden). Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

Studio Ruben Terlou zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, inclusief de eventueel aangerekende verzendkosten naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk via mail: webshop@rubenterlou.com aan Studio Ruben Terlou kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling dient hetzelfde te zijn dan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Studio Ruben Terlou heeft gedaan, eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.